4568 poze   160742 vizite

cateva vinuri

pacat ca pozele nu au calitatea macro adecvata
IMG_0801; vin  cu  amprenta , de  la  pivnitele  Caputo
IMG_0801
IMG_0564; o  comoara  din
IMG_0564
IMG_0547; un  tokaj  clasic
IMG_0547
IMG_0654; feteasca   alba
IMG_0654
IMG_0669; un  buchet   puternic  ce  aminteste  de  cadarca  de  minis
IMG_0669
IMG_0670; muskat   autohton
IMG_0670
IMG_0676; un  vin  de  impartasanie   din  tirolul  italian
IMG_0676
IMG_0677; pivnita  de  bordeaux ce  nu  se  dezminte
IMG_0677
IMG_0684; ducesa  lia   imbatranita  sub  ceturi
IMG_0684
IMG_0685; maturizat  sub  briza  ce  invaluie  maipo,un  adevarat  deliciu  dupa  o  imbatranire   fireasca
IMG_0685
IMG_0686; un  welschriesling  din  steiermarkul  austriac
IMG_0686
IMG_0687; un  tinto  de  exceptie
IMG_0687

Comentarii album • 22
Matriximpact 27 decembrie 2022  
Superba colectie,Respecte.!
Raportează
vaumovi 18 decembrie 2017  
Succes!Inceputul e greu.
Raportează
Florina 18 decembrie 2017  
Superba colectie ! Si eu le colectionez , dar inca sunt la cele romanesti :-)
Raportează
FELICITA 5 iunie 2016  
Interesant album.O colectie frumoasa.
Raportează
vaumovi 5 iunie 2016  
multumesc!
Raportează
ioan26 3 octombrie 2015  
Impresionanta aceasta colectie! Bine ca ati avut inspiratia sa pozati fiecare "recipient" pina nu ati atentat la integritatea dopului! Atentie insa pt. ca semenea postari pot sa va atraga si invidia din partea unor neavizati! Felicitari!!!
Raportează
vaumovi 3 octombrie 2015  
multumesc , am redus mult , din lipsa conditiilor.Mai ales ca sant atat de diferite e greu sa mentii temperatura constanta la un volum mai mare.Am multe suporturi din plastic , daca va intereseaza le dau ieftin , nu le mai tin goale .Am pus si eu cativa butasi diferiti , dar nu a-mi place cum evolueaza , poate anul viitor se vede ceva mai bine.
Raportează
floralia 26 iunie 2015  
Daca toate-acestea fost-au consumate... :)))
Raportează
vaumovi 26 iunie 2015  
nu numai , astea sant doar o particica infima...Ce sa fac daca Bacchus ma delegat pe pamant...Stii ca si dr.ii recomanda de la un pahar pana la o lada pe zi!?
Raportează
floralia 26 iunie 2015  
Stiu, resveratrol autentic, bun la inima. Dar cred ca in loc de ,,lada” ai vrut sa scrii ,,butelie” Haha!
Raportează
floralia 16 iunie 2015  
Cu capsunata ai venit tarziu! Nu mai gasim fructe :(
Totusi, reteta ne-ai putea-o da, pt sezonul urmator.
Felicitari! Te credem ca a iesit delicioasa.
Raportează
vaumovi 16 iunie 2015  
secretul e ca iese mai buna din ultimile capsuni...Fac asta de multi ani , si am probat tot felul de combinatii.Nu e greu de facut , si nici costisitor.Se pun capsunii curati intr-un vas mare, in asa fel sa ramana mult spatiu liber.Zahar se pune dupa gustul propriu , eu pun , de pilda 1/1, dar se poate pune si mai putin sau mai mult , si tipul de zahar dorit , eu combin cu brun.Se lasa la un loc expus luminii , dar de preferat nu direct sub soare, pt. a permite omogenizarea aromei.Si , in functie de temperatura ambientala se lasa sa se dizolve zaharul , din a doua zi se amesteca din cand in cand.Dureaza 3, 4, sau pana la 5 zile , in mod normal , apoi se adauga alcool rafinat, tot dupa gust , de preferat nu prea mult , pt. a lasa aroma integrala, dandui o valoare finala de cca 18-20°.Ideal de degustat la temperatura mai joasa decat cea ambientala.Cel mai reusit a fost cel facut cu stroh ruhm , un rom din trestie de zahar de diferite tarii , dar e cam scump si nici nu prea se gaseste la noi , asa ca merge cu alcool , doar sa fie curat , nu anumite surogate...
Raportează
floralia 16 iunie 2015  
Multumesc! Chiar voi incerca. Stiu, cu alcoolul e o problema.
Raportează
vaumovi 24 iulie 2014  
multumesc , pacat ca expunerea e slaba
Raportează
Anca10 25 mai 2014  
extraordinara colectie!
Raportează
elyss 13 mai 2014  
Deosebit....
Raportează
urlateanu 27 februarie 2014  
ffr...
Raportează
MicrofermaSmardioasa 28 ianuarie 2014  
Frumoasa colecție, felicitari. Eu lucrez in domeniu.
Raportează
pascanvasile 28 ianuarie 2014  
aveti grija la tensiune!!!!
Raportează
valenttin 28 ianuarie 2014  
pofta buna! va-ti bucurat destul de colectie vizual,deajuns,bucurati-va celelalte simturi
Raportează
coltunvasile 26 ianuarie 2014  
da si mie o sticla doua
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.