Impresionanta aceasta colectie! Bine ca ati avut inspiratia sa pozati fiecare "recipient" pina nu ati atentat la integritatea dopului! Atentie insa pt. ca semenea postari pot sa va atraga si invidia din partea unor neavizati! Felicitari!!!
multumesc , am redus mult , din lipsa conditiilor.Mai ales ca sant atat de diferite e greu sa mentii temperatura constanta la un volum mai mare.Am multe suporturi din plastic , daca va intereseaza le dau ieftin , nu le mai tin goale .Am pus si eu cativa butasi diferiti , dar nu a-mi place cum evolueaza , poate anul viitor se vede ceva mai bine.
nu numai , astea sant doar o particica infima...Ce sa fac daca Bacchus ma delegat pe pamant...Stii ca si dr.ii recomanda de la un pahar pana la o lada pe zi!?
secretul e ca iese mai buna din ultimile capsuni...Fac asta de multi ani , si am probat tot felul de combinatii.Nu e greu de facut , si nici costisitor.Se pun capsunii curati intr-un vas mare, in asa fel sa ramana mult spatiu liber.Zahar se pune dupa gustul propriu , eu pun , de pilda 1/1, dar se poate pune si mai putin sau mai mult , si tipul de zahar dorit , eu combin cu brun.Se lasa la un loc expus luminii , dar de preferat nu direct sub soare, pt. a permite omogenizarea aromei.Si , in functie de temperatura ambientala se lasa sa se dizolve zaharul , din a doua zi se amesteca din cand in cand.Dureaza 3, 4, sau pana la 5 zile , in mod normal , apoi se adauga alcool rafinat, tot dupa gust , de preferat nu prea mult , pt. a lasa aroma integrala, dandui o valoare finala de cca 18-20°.Ideal de degustat la temperatura mai joasa decat cea ambientala.Cel mai reusit a fost cel facut cu stroh ruhm , un rom din trestie de zahar de diferite tarii , dar e cam scump si nici nu prea se gaseste la noi , asa ca merge cu alcool , doar sa fie curat , nu anumite surogate...
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.